Inregistrati-va sau autentificati-va acum pentru a avea acces la preturile produselor si la o oferta cu peste 10.000 de accesorii IT&C oferite de magazinul online Expres-IT.ro. Pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0728.520.404 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail office@expres-it.ro. Va multumim!
Click aici pentru autentificare - Click aici pentru inregistrare

CASCA BLUETOOTH WK M8 negru

Cod produs: 301020 Categorii:

 

Important! Comenzile primite după ora 15:00 se vor procesa în ziua următoare (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică)!
Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

CASCA BLUETOOTH WK M8 negru

Căștile fără fir confortabile vă vor lăsa să vorbiți ore întregi și vă vor asigura o distracție grozavă fără limite! WK Design prezintă un gadget modern, ușor de utilizat și confortabil. Căștile sunt fabricate dintr-o spumă moale care garantează o potrivire perfectă la ureche și direcționarea sunetelor acolo unde sunt destinate. Fără distragere a atenției, fără interferențe și fără întârzieri, doar bas impunător.

Specificație: Marca: Remax. Versiunea Bluetooth: V5.0. Frecvență: 2400MHZ-2500MHZ.  Capacitate baterie: 200mAh Timp de joc: 3-4 h. Timp de convorbire: 3-4 ore. Timp de așteptare: 80 h. Timp de incarcare: 2-3 h. Alimentare: 5V-1A Material: ABS + PC. Caracteristici majore: Tehnologia Bluetooth 5.0 pentru conexiuni stabile bobină dinamică mare, bas puternic, baterie de mare capacitate – timp de așteptare de până la 80 de ore, căști ușoare din spumă, PU de înaltă calitate, butoane independente pentru operare cu o singură mână, separare perfectă de zgomot, utilizați în modul cu fir și fără fir. Experiență muzicală perfectă. Ascultarea muzicii nu a fost niciodată o sursă a atâtor experiențe. Acest lucru se datorează unei bobine în difuzor al cărei diametru este de 2,40 mm – suficient pentru a auzi melodiile tale preferate sau vocea pură a interlocutorului tău. O astfel de înaltă calitate a sunetului rezultă dintr-o funcție de reducere a zgomotului și o bună izolare de zgomotul extern. O bandă largă este reglabilă, astfel încât să vă puteți personaliza liber căștile.